Afgelopen weekenden zijn de Regiokampioenschappen Gelderland springen (pony’s) en dressuur (paarden en pony’s) verreden. In de klasse M2 was de jury unaniem (201 en 203 punten) dat Ellen Treep met Europe Star Et de beste was en gehuldigd moest worden als Regiokampioen Gelderland/Flevoland.

Door deze overwinning mag Ellen Treep naar de KNHS Nederlandse Indoor Kampioenschappen. Verder behaalde Mascha Mannak met Urane in de klasse L2 een fraaie 3e plaats op de Regiokampioenschappen en hierdoor mag ook zij naar de KNHS Nederlandse Indoor Kampioenschappen op 7 maart te Ermelo.

Verder heeft Albert Jan Kuipers met Aristarchos zich in het ZZ-Zwaar knap weten te plaatsen bij de beste 20 voor de finales van de KNHS Subtop Indoorkampioenschappen. Deze finales worden verreden op 28 februari en 1 maart te Ermelo.

Het bestuur van de OVJ feliciteert Ellen, Mascha en Albert Jan van harte met het behaalde resultaat en wenst hun heel veel succes tijdens de KNHS Nederlandse Indoor Kampioenschappen.

KNHS Indoorkampioenschappen Subtop
Zaterdag 28 februari en zondag 1 maart is het zo ver en beginnen de KNHS Indoorkampioenschappen 2015 in Ermelo. In het eerste weekend bijt de Subtop het spits af waarna in de weekenden erna in maart de ‘breedte’ sport zal volgen. Tijdens dit eerste weekend is de Oost Veluwse Rij- en Jachtvereniging met maar liefst twee combinaties vertegenwoordigd, namelijk door Albert Jan Kuipers met Aristarchos in het ZZ-Zwaar en Marieke van der Putten met Glock’s Federleicht (één van de toekomst paarden van Edward Gal) in de Lichte Tour.

Wilt u Albert Jan en/of Marieke met hun paarden in levende lijve zien rijden dan is dat uiteraard mogelijk tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen. De toegang tot deze kampioenschappen in Ermelo is zelfs gratis. Albert Jan is zaterdag 28 februari als eerste van de twee aan de beurt en start om 10:04 h, daarna is Marieke om 14:34 h aan de beurt. Afhankelijk van hun prestaties tijdens deze proef mogen ze als zich hebben geplaatst bij de beste tien zondag weer terugkomen en de Kür op muziek rijden.

Het bestuur van de OVJ wenst beide combinaties heel veel succes.