Om wedstrijden te kunnen rijden met je paard heb je een startpas nodig en moet het paard geregistreerd zijn bij de K.N.H.S.. Tevens ben je verplicht om lid te zijn van een bij de K.N.H.S. aangesloten vereniging, zoals de O.V.J.. Alles hierover kun je lezen in de bijlage met het Algemeen Reglement van de OVJ.

De OVJ is een wedstrijd-organiserende vereniging. Dit houdt in dat wij wedstrijden organiseren, maar verder geen lessen e.d. verzorgen. Ook hebben wij geen eigen accommodatie. Het lidmaatschap van de OVJ verplicht je daardoor ook niet tot het draaien van bardiensten ed. Mocht je het leuk vinden om als vrijwilliger te helpen tijdens de wedstrijden, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Op deze pagina lees je meer hierover.

Mocht je lid willen worden van onze vereniging, stuur dan het mutatieformulier, volledig ingevuld naar het verenigingssecretariaat. Je ontvangt vervolgens een rekening voor de contributie. Nadat je het mutatieformulier hebt teruggestuurd ontvang je een e-mail als je bent aangemeld bij de KNHS. Je kunt dan zelf je startpas aanvragen via “mijnknhs”. Je ontvangt ook rechtstreeks van de KNHS een rekening hiervan.

Dit formulier kun je ook gebruiken om mutaties zoals adreswijzigingen en opzeggingen door te geven.

Mutatieformulier

Verenigingssecretariaat:
Ruysdaelstraat 37
7412 RE Deventer
Tel. 06-19400373
E-mail: vereniging@ovj.nl

Inschrijven wedstrijden:
wedstrijd@ovj.nl

Bankrelaties:
Rabobank        38.33.32.303

IBAN nummer: 
NL 17 RABO 0383 3323 03